Kontakt/Om

Personligt

Yoga

Styrketræning

Meditation

Gåture

Natur og Miljø

Familie og venner

Vegetarmad

Film

Slægtsforskning

Skrive og læse

Selvstændig

Målrettet

Fokuseret

Struktureret

Ansvarlig

Løsningsorienteret

Empatisk

Sensitiv

Intuitiv

Imødekommende

Hjælpsom

Specialist

Afslutter

Organisator

Formidler

INFJ

"(...)Ser ofte det at hjælpe andre som deres formål i livet, men mens denne personlighedstype kan være at finde i redningshold og ved velgørenhedsarbejde, så er deres egentlige lidenskab at tackle kernen af et problem, så folk slet ikke behøver at blive reddet."

Læs mere: https://www.16personalities.com/da/infj-personlighed

Annemette Søgaard Hansen

Mail: annemette@soegaardhansen.dk
LinkedIn: Annemette Søgaard Hansen

Skriv til mig

Send mig en mail eller skriv til mig på LinkedIn

Venlig hilsen

"Et tæt samarbejde med kunden skaber de bedste resultater"

"Balance er nøgleordet til livskvalitet for mig og jeg har fokus på at holde den, både fysisk og psykisk"

"Kort fortalt går mit arbejde ud på at sætte mig ind i ting og formidle dem videre. I tekst og billeder, på websites og som underviser."


Webdesign/re-design, vedligeholdelse og opdateringer. Rådgivning og vejledning relateret til layout på Websites.

Jeg arbejder fortrinsvis i Joomla, WordPress og tilpasser i HTML og CSS. Derudover har jeg arbejdet med Drupal, Typo3, Skybrud m.fl.


Siden 2003 har jeg undervist i Microsoft Office, Joomla (CMS), billedbehandling, borgersider (NemId), grundlæggende IT, jobsøgningsværktøjer og meget andet, for forskellige private samarbejdspartnere og oplysningsforbund. Jeg brænder for at undervise og vejlede voksne, lige fra nybegyndere til de rutinerede.

Udover hold-undervisning har jeg stor erfaring med individuel undervisning og interesserer mig meget for fjernundervisning, som jeg også selv har haft stor glæde af at deltage i, da det passer perfekt til min læringsstil.


Jeg har skrevet materialer og opgaver til undervisning, samt tutorials og trin-for-trin vejledninger. Dertil kommer tekster til hjemmesider og SEO

Jeg arbejder som oftest med billedbehandling og grafiske illustrationer i PhotoShop, InDesign og Illustrator, samt andre af pakkens programmer.

Comments are closed.